Blog

5/21: Niet alles is zoals je denkt dat het is, deel 2

Zomer blog serie: “3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”

————————————————


Niet alles is zoals je denkt dat het is, deel 2

Nu kunnen we glimlachen om wat onze voorouders vroeger dachten. Maar er ontstaan nieuwe vragen:

  • Wat beschouwen wij momenteel als “waar”, dat ons onnodige ellende en lijden bezorgt, omdat het gebaseerd is op valse overtuigingen? Welke hedendaagse overtuigingen belemmeren onze gezondheid? 
  • Welke overtuigingen hebben wij nu over ziekte, waar onze nakomelingen over zullen glimlachen, zoals wij hebben geglimlacht over de overtuiging van onze voorouders dat ziekte ontstond door stank? 

Je zou kunnen zeggen: tja, als iemand zich toen sterk zou hebben gemaakt voor het idee dat de pest door uiterst kleine, onzichtbare diertjes werd overgebracht, had ik het geloofd.

Maar had je het echt geloofd? Weet je ’t zeker?

Ik ben daar niet zo zeker van. Ik denk dat veel mensen deze vragen zouden beantwoorden met zoiets als: “Doe niet zo dom! Het is bewezen dat de pest veroorzaakt wordt door stank. Het is een FEIT dat de pest door stank wordt veroorzaakt. Gebruik toch je gezond verstand!”

Als ik je zou laten zien dat er veel meer mogelijk is dan de reguliere geneeskunde kan bieden, zou je dan bereid zijn om daar open voor te staan? Zowel mijn cliënten als ik zelf hebben aan den lijve ondervonden dat er andere manieren zijn om van pijn af te komen dan pijnstillers en operaties…

 

———————————————————–

Morgen in deze blog: “Waar komen de 3 Gouden Tips vandaan?”

 ———————————————————————–

Aan het begin van het zomerseizoen publiceer ik elk jaar een serie blogberichten. Dit jaar is dat de serie: ”3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”. De serie bestaat uit 21 berichten. Drie weken lang zal ik elke dag een nieuw bericht plaatsen op deze blog.

Je kunt de berichten van Vrij van Pijn en deze serie ook volgen op: 

  

Als je een vraag hebt, schroom dan niet om me een email te sturen: info@vrijvanpijn.nl

 

0

Voeg een Commentaar