Blog

3/21: Leer er maar mee leven, deel 2


Zomer blog serie: “3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”

————————————————

 


Leer er maar mee leven – deel 2

  • Je hebt het gevoel dat je je altijd moet aanpassen aan de omstandigheden. Misschien ben je al minder gaan werken of ben je zelfs helemaal gestopt. Hierdoor heb je het gevoel dat je je vrijheid inlevert en je je onafhankelijkheid langzaam kwijtraakt.

     

  • Je voelt je eenzaam omdat je met pijnklachten zit waar je niet (meer) goed met anderen over kunt praten. Je voelt je een zeur. Je hebt een gevoel van verlies door wat je kwijt bent aan persoonlijke contacten en dingen waar je van geniet in het leven.

     

  • Je bent boos dat dit je overkomt en je voelt je op jezelf teruggeworpen met je klachten. Je voelt je misschien niet goed behandeld door de dokter en je voelt je niet serieus genomen. Je hebt het gevoel dat mensen waarvan je het liefste wilt dat ze je steunen, je lastig vinden.

Ik weet wat je meemaakt, ik heb het ook allemaal meegemaakt.

Misschien heb je al veel geprobeerd en gedaan voor je herstel van pijn. Dat is goed en heel belangrijk want het brengt je steeds dichter bij een goede gezondheid, vrij en onafhankelijk leven en wat je nodig hebt.

Maar het is je nog niet gelukt om een blijvende oplossing te vinden voor je pijn- of ziekte.

 

———————————————————————

Morgen in deze blog: “Niet alles is zoals je denkt dat het is” – deel 1

 ———————————————————————–

Aan het begin van het zomerseizoen publiceer ik elk jaar een serie blogberichten. Dit jaar is dat de serie: ”3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”. De serie bestaat uit 21 berichten. Drie weken lang zal ik elke dag een nieuw bericht plaatsen op deze blog.

Je kunt de berichten van Vrij van Pijn en deze serie ook volgen op: 

  

Als je een vraag hebt, schroom dan niet om me een email te sturen: info@vrijvanpijn.nl

0

Voeg een Commentaar