Blog

Adri (64) had veel pijn door reumatische artritis

 

Adri

Ik kreeg de eerste klachten in mijn gewrichten die snel verergerden. Uit bloedonderzoek bleek dat ik reumatische artritis had. Tevens had ik wisselende klachten van de schildklier, wat mijn dag- en nachtritme enorm verstoorde. Ook pakte ik snel een virus op.

Vijf maanden heb ik medicijnen geslikt, maar had nog steeds heel veel pijn. Ik ben daarmee gestopt en verder gegaan met acupunctuur en ik heb op mijn voeding gelet. Dat ging een aantal jaren redelijk goed, totdat ik vorig jaar weer heel veel pijn in mijn voeten, polsen, vingers en bovenarmen kreeg. Het trok zelfs door tot in mijn achterhoofd.

De pijn was zo hevig, dat ik mijn dagelijkse werk niet meer kon doen. Ik kon geen stukje meer lopen, kwam met veel moeite de trap op, kon geen boodschappen meer doen. Ik had bij alles wat ik deed pijn. De reguliere geneeskunde wilde mij alleen behandelen, door steeds meer nieuwe medicijnen voor te schrijven, waar ik niks voor voelde. Wat moest ik met al die medicijnen in mijn lijf, die weer andere klachten veroorzaakten. Ik voelde meer voor een alternatieve behandeling zonder medicijnen.

Ik had MEER hulp nodig. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam op de website van “Vrij van Pijn”. Direct heb ik gebeld om een afspraak te maken, wat ik van mezelf bijzonder vond, omdat ik meestal over dergelijke zaken wat langer na wil denken. Het was een gevoel van binnenuit. Ik had eerst een intakegesprek, wat ik als heel bijzonder ervaren heb en direct goed voelde. Wim wekte mijn vertrouwen, iets wat ik heel belangrijk vind. Bij dit gesprek vertelt hij je of hij je kan helpen of niet, wat voor mij gelukkig goed uitpakte.

Gedurende de eerste behandelingen bleef ik nog veel pijn houden. Wim stelde mij gerust, door te vertellen, dat het herstel stap voor stap moest gaan en tijd nodig heeft. Mijn vertrouwen en geduld werden op de proef gesteld. 

Na een aantal behandelingen merkte ik gelukkig dat ik vorderingen maakte en dat er herstel en verlichting plaats vonden.  Ik had er een gewoonte van gemaakt om ’s middags na de lunch even te gaan rusten. Ik had dit toen echt nodig. Zo ging ik stap voor stap vooruit.

Nu, een jaar later, ben ik weer lekker bezig met tuinieren, lopen, fietsen en mijn werk in huis. Tevens ervaar ik een innerlijke rust, waar ik superblij en gelukkig van word. Ik fiets en loop elke dag zonder pijn, je hebt geen idee hoe blij en gelukkig ik weer ben!

Het is heel bijzonder om door Wim met zijn gaven behandeld te worden. Daarnaast is hij een echt “mensenmens” die ontzettend goed kan luisteren. Je gaat er weer vol vertrouwen en blij de deur uit. Mensen die pijn hebben, kan ik echt aanraden om met Wim kontakt op te nemen. Ik hoop en wens dat hij nog veel mensen mag behandelen, die dan weer blij kunnen zijn met hun leven.

Adri de Vries.

0

Voeg een Commentaar