Blog

17/21: Als je zeker weet wat je wilt voor je gezondheid


Zomer blog serie: “3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”

————————————————

 

 

 

Als je zeker weet wat je wilt voor je gezondheid

Je kunt heel ver komen als je deze tips gebruikt en je gevoel volgt. En als je voelt dat je hulp nodig hebt om te herstellen en de gewenste doelen in je gezondheid te bereiken, laat mij je dan helpen met de behandelingen die ik je kan bieden.

Als je naar de praktijk komt voor een intake en een onderzoek ga ik eerst kijken of ik je kan helpen. In het onderzoek stel ik een diagnose om de oorzaak van de pijn te lokaliseren. Voor dat onderzoek maak ik gebruik van de genezende handen.

In het onderzoek ga ik na waardoor chronische pijn is ontstaan. Op basis daarvan kan ik bepalen of ik je kan behandelen en je van de pijn afhelpen. Van de mensen die naar de praktijk komen kan ik ca. 75% goed behandelen. In dat geval vertel ik je wat er nodig is, welke stappen we kunnen nemen en hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Zo weet je meteen waar je aan toe bent en of het wat voor jou is.

Mocht het zo zijn dat ik je niet kan behandelen vertel ik je dat in alle openheid. 

 

————————————

Morgen in deze blog: “Positief denken is niet genoeg”

————————————

Aan het begin van het zomerseizoen publiceer ik elk jaar een serie blogberichten. Dit jaar is dat de serie: ”3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”. De serie bestaat uit 21 berichten. Drie weken lang zal ik elke dag een nieuw bericht plaatsen op deze blog.

Je kunt de berichten van Vrij van Pijn en deze serie ook volgen op:

  

Als je een vraag hebt, schroom dan niet om me een email te sturen: info@vrijvanpijn.nl

0

Voeg een Commentaar