Blog

Handel je vanuit angst of vanuit kracht?

Ik ben best een beetje onder de indruk van het feit dat lezers van de Vrij van Pijn Tips en bezoekers aan de website zo positief reageren op de serie filmpjes “Stap voor Stap naar vrij van pijn”. Mensen lijken zich steeds meer te realiseren dat genezing van langdurige pijn en ziekte niet zit in een pilletje. Dat is immers de oude, standaardvisie op “genezing”. Natuurlijk kan een pilletje even verlichting brengen, maar dat is altijd tijdelijk. Want als je stopt met het pilletje komt de pijn of de klacht weer terug.

Voor echte genezing, ook voor de lange termijn, hebben we iets anders nodig. En dat zijn geen medicijnen. Naast een effecieve behandeling is het van belang dat je plaats maakt voor de mogelijkheden die voor jou beschikbaar en realiseerbaar zijn. Als je bijvoorbeeld denkt dat het allemaal onzin is sluit je jezelf dus bij voorbaar al af voor je kansen om voor verbetering te zorgen. Zelfs als het gaat om een behandeling waarvan de resultaten die bewezen zijn, zijn mensen nog huiverig.

Als je het aan mij vraagt kunnen we het allemaal vereenvoudigen. De belangrijkste vraag is: is bij jou je onzekerheid of twijfel de baas waardoor je niets doet of in een cirketje beweegt? Of is bij jou je peroonlijke, innerlijke kracht de baas en heb je het zelfvertrouwen om te doen wat nodig is?

Handel je vanuit angst of vanuit kracht?

In de filmpjes gaan we hier op in en op nog veel meer. Waarom? Omdat de manier waarop je met jezelf omgaat en met je omgeving (sommige mensen noemen dat je “mindset”) uiteindelijk bepaalt wat er gebeurt hoe je gezondheidstoekomst eruit ziet.
Als je nog niets hebt gezien van de filmpjes nodig je uit om toch eens een kijkje te nemen. Ze duren een paar minuten. Elke week komt er een nieuw filmpje bij. 
Bekijk ze op deze pagina: http://www.vrijvanpijn.nl/filmpjes-bij-vrij-van-pijn/ Doe er je voordeel mee!Tot ziens en hartelijke groet,


Wim Beek

0

Voeg een Commentaar