Blog

Bijzondere verhalen van en voor mensen…

Het is alweer vrijdag dat ik dit schrijf en vrijdag is meestal een lekkere dag voor mij. Ik kijk terug op een goede week met behandelingen. De woensdagen doe ik administratie, zet ik al een Vrij van Pijn Tip klaar en beantwoord ik voicemails en emails. En vrijdag is ook een dag om weer wat te ontspannen, nog wat kleine dingetjes te doen en af te maken. Niet dat dat altijd lukt…..!

Wist je dat ik erg hou van verhalen lezen? Bijzondere verhalen van en voor mensen, over anekdotes en metaforen. Verhalen roepen beelden op, waarmee ze belevingen en ervaringen versterken. Veel verhalen bestaan al zo lang als de mensheid en worden al eeuwenlang verteld. Veel andere verhalen ontstonden gisteren en vandaag en worden morgen onder woorden gebracht.

Ik verzamel zelf verhalen die me raken op een andere website die ik heb. Misschien vind je het leuk om eens te kijken,  www.inspirerendeverhalen.nl.

 

Veel leesplezier en hartelijke groeten,

0

Voeg een Commentaar