Blog

Ontroerende berichten…..

Van de mensen die ik behandel krijg ik regelmatig emails met verhalen over hoe ze het herstelproces beleven. Dat ze zich zo lekker voelen, wat ze nu weer kunnen waar ze lang niet toe in staat zijn geweest.

Zoals je wellicht al hebt gezien: sommige verhalen zet ik op de website, altijd met toestemming van de schrijf(st)er uiteraard (zie: ervaringen van cliënten).
Ik krijg ook korte, mooie en ontroerende berichtjes per sms of whatsapp. Die vind je niet terug op de website of in “Vrij van Pijn nieuws“.
Een voorbeeld? Hier eentje:

“Je bent een fantastisch behandelaar en coach, je geeft de mensen ruimte om te doen wat nodig is, om te leren wat er te leren is. Je laat ze dingen zelf ervaren, wat heel belangrijk is in deze maatschappij. Ik ben er heel blij mee!”

Dit is toch gewoon fantastisch om te horen…

 

http://gateways.typepad.com/Blog-pics/Bloem.png

0

Voeg een Commentaar