Blog

Geen pijn meer door reuma

Ik heb een leuke mevrouw uit Amsterdam behandeld van 80. Ik heb haar meer dan een jaar in behandeling gehad. Haar herstelproces van pijn is met ups en downs gegaan. Zoals dat altijd gaat in geval van reuma. Het is steeds beter met haar gegaan, soms met periodes met aardig wat pijn. Nu is het stabiel.

Bij het begin van de laatste afspraak voor een behandeling nam ze me bij de arm. Ze keek naar mij met tranen in haar ogen en vertelde dat ze nu echt van de pijn door de reuma af was. Ik wist dat ze al een lange tijd haar hobby niet had uitgeoefend. Ze had niet meer geschilderd en nu was ze weer begonnen. Drie uur achter elkaar, en ze had er enorm van genoten. Geluk en blijdschap straalden uit haar ogen en ze gaf me een dikke knuffel.

Ik heb heel veel respect voor haar geduld en vertrouwen. Fantastisch dat ze hier, samen met mij, zo voor heeft gevochten.

 

0

Voeg een Commentaar