Blog

Goede voornemens voor vermindering van je pijn

Behandeling van pijn
Het is de eerste week van het nieuwe jaar. De feestdagen zijn voorbij en het is weer tijd om in het normale ritme te komen. Misschien heb je de afgelopen dagen gebruikt om terug te kijken op 2017 en nagedacht over wat 2018 zou kunnen brengen. Het is ook de tijd van goede voornemens. Bekende voorbeelden zijn stoppen met roken, gewicht verliezen, minder drinken en meer bewegen. We kunnen deze voornemens bekijken op een manier die aangeeft waar we van weg willen. De mensen met deze voornemens willen weg van de ongezonde gewoonte om te roken, ze willen weg van overgewicht ze willen weg van teveel alcohol en ze willen weg van stil zitten en inactief zijn. En mensen met pijn willen van hun pijn af.

Je kunt dezelfde voornemens ook bekijken op een manier die aangeeft waar je naar toe wil. Vermindering van je pijn en vitaliteit zijn een top prioriteit voor iedereen. Als je zelf chronische pijn hebt, weet je dat als geen ander. Mensen met chronische pijn willen weg van deze pijn en terug naar het geluk en de vrijheid van een goede gezondheid. Deze mensen willen de leuke dingen van het leven weer gaan doen. Ze willen hun hobby’s weer oppakken. Maar ze willen ook zelf boodschappen doen en met hun (klein)kinderen spelen. Ze willen allemaal onafhankelijk zijn en volop genieten van het leven.

Om dit te bereiken hebben ze vaak al van alles geprobeerd. Ze hebben waarschijnlijk al veel doktoren en specialisten gezien maar zijn niet echt verder gekomen.

Voor deze mensen is er een goede tip voor een goed voornemen in 2018: ga naar de informatiemiddag op zondag 14 januari en laat je inspireren door de mogelijkheden voor herstel die voor jou beschikbaar zijn.

Want het is mogelijk!

Je bent van harte welkom: 

klik hier voor meer info

0

Voeg een Commentaar