Blog

7/21: Als je echt van je pijn af wilt


Zomer blog serie: “3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”

————————————————

Als je echt van je pijn af wilt

Om van je pijn af te komen is het heel belangrijk dat je jezelf de kans geeft om te herstellen en te kiezen voor een optimale gezondheid. Vraag jezelf af of je ECHT van je pijn af wilt. Pas als het antwoord op die vraag “ja” is, wordt het interessant. Dat betekent dat je geïnteresseerd bent in andere, wellicht nieuwe mogelijkheden.

Misschien heb je al ervaren dat je allerlei adviezen krijgt van mensen. Mensen die je vertellen wat je moet doen of wat je juist niet moet doen. Dat doen deze mensen uiteraard met een goede intentie, maar uiteindelijk ben jij degene die de keuze maakt en beslissingen neemt over jezelf. Je moet wel, want anderen hebben niet meegemaakt wat jij meemaakt en kunnen niet goed beoordelen wat goed is voor jou. Jij bent de enige die weet wat je nodig hebt. Wat er ook gebeurt, luister in alle omstandigheden naar je intuïtie, je innerlijke stemmetje en volg je gevoel.

Realiseer je dat twijfel over welke stap je moet nemen je veel energie kan kosten. Twijfel kan je verlammen. Je kunt beter een knoop doorhakken en een stap nemen. Dat brengt je altijd dichter bij het resultaat, omdat je nu weet wat het is om die stap te nemen.
Als het je bevalt is het een goede stap geweest. Als het je niet bevalt is het ook een goede stap geweest, want nu weet je meer over wat niet voor je werkt.

Welke stap je ook zet, het is altijd een goede stap. Vertrouw erop dat je gevoel je vertelt wat je nodig hebt en wat niet.

 

“Als je handelt vanuit angst creëer je belemmeringen”
“Als je handelt vanuit kracht creëer je mogelijkheden“

—————————————————————-

Morgen in deze blog: “Bepaal wat het je oplevert”

 —————————————————————————-

Aan het begin van het zomerseizoen publiceer ik elk jaar een serie blogberichten. Dit jaar is dat de serie: ”3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”. De serie bestaat uit 21 berichten. Drie weken lang zal ik elke dag een nieuw bericht plaatsen op deze blog.

Je kunt de berichten van Vrij van Pijn en deze serie ook volgen op: 

  

Als je een vraag hebt, schroom dan niet om me een email te sturen: info@vrijvanpijn.nl

0

Voeg een Commentaar