Blog

10/21: Doelen die jij stelt voor jouw herstel en gezondheid


Zomer blog serie: “3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”

————————————————


Nelson Mandela*

Schrijf voor jezelf op wat je wilt in plaats van je pijnklachten, zonder grenzen of beperkingen. Schrijf alles op wat je te binnen schiet, als een kind dat droomt en een verlanglijstje maakt voor Sinterklaas:

1 —————————————————————————-

2 —————————————————————————-

3 —————————————————————————-

4 —————————————————————————-

5 —————————————————————————-

 

Lijkt het je moeilijk? Dat is goed, want als het niet af en toe moeilijk is, heeft je doel geen waarde. Tegenvallers en uitdagingen geven je doel betekenis. Als je je doelen maar helder voor je hebt. Focus op moeilijkheden kun je beter inwisselen voor focus op mogelijkheden. Want als je weet wat je wilt in je leven en je gezondheid komt het wat en hoe vanzelf.

Je leest dit dus je bent al op de goede weg!

 

* Nelson Mandela is een groot voorbeeld van iemand die zijn persoonlijke doelstellingen heeft bereikt, ondanks alle weerstand die hij heeft ondervonden op zijn weg naar vrijheid. Hij laat zien dat je met een doelgerichte houding en moed veel kunt bereiken en veranderen.


—————————————————————————-

Morgen in deze blog: “Geef jezelf toestemming”

 —————————————————————————-

Aan het begin van het zomerseizoen publiceer ik elk jaar een serie blogberichten. Dit jaar is dat de serie: ”3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”. De serie bestaat uit 21 berichten. Drie weken lang zal ik elke dag een nieuw bericht plaatsen op deze blog.

Je kunt de berichten van Vrij van Pijn en deze serie ook volgen op: 

  

Als je een vraag hebt, schroom dan niet om me een email te sturen: info@vrijvanpijn.nl

0

Voeg een Commentaar