Mariette: “Ik heb mijn kracht weer terug”


            – Mariette – 


Dit verhaaltje van Mariette kreeg ik net toegestuurd. Ik deel het heel graag met je:

Een goed jaar geleden kwam ik bij je binnen. Ik was moe ik zat niet lekker in mijn vel, alles was mij eigenlijk teveel. Dit waren mijn klachten na een zware ziekteperiode van 3 jaar:

Ik had de ziekte van Graves. Te snel werkende schildklier en vet/vocht ophoping in mijn oogkassen. Het eerste jaar van mijn ziekte was ik zwaar emotioneel als iemand aardig was of wat aan me vroeg begon ik te huilen. Het eerste jaar heb ik nagenoeg gehuild. Al het oude pijn kwam ermee omhoog. Een intensief jaar. Met medicijnen en het vooruit zicht op een schildklier operatie dan wel een radioactieve slok. Beide zag ik absoluut niet zitten.

Mijn huisarts is antroposoof dus al snel kon ik van de allerzwaarste medicijnen af, door steeds mijn bloedspiegel van mijn schildklier hormoon in de gaten te houden. Langzaam ging het ietsje beter met mij maar slechter met mijn ogen ik zag dubbel kon absoluut geen diepte zien. Ik was zeer beperkt. Wandelen aan zee met mijn hondje heeft mij op de been gehouden.

Eurytmie, schilderen, later accupunctuur en zen meditatie hebben mij enorm gesteund om de ziekte te overwinnen zonder operatie aan mijn schildklier of radioactieve slok. Wel uiteindelijk een kleine oogcorrigerende operatie waardoor mijn ogen weer recht staan en ik weer diepte kan zien.

Ik wist dat ik al een heel stuk op weg was maar ik was er nog zeker niet. Na de sessies bij jou, Wim ben ik langzaam aan opgeknapt. Ik heb weer levensenergie, zin in het leven en ik zit goed in mijn vel. Laatst zei een vriendin tegen me. “Ik zie de kracht weer in je ogen het is terug” en zo voelt het ook. Ik heb mijn kracht weer terug.

Dank Wim.

0

Voeg een Commentaar