Blog

Eén van mijn persoonlijke inspirators – Coach John Wooden

Voor mij heeft hij en wat hij zegt veel betekent. Als het gaat om leven en gezondheid kun je kiezen welke standaarden en welke criteria te neemt om te bepalen of je je mogelijkheden gebruikt en je potentie inzet om te bereiken wat je wilt. Wat is winnen en wat is verliezen? Mijn belangrijkste doel is geweest om te herstellen en weer volledig te genezen van een vernietigende ziekte. Een ziekte die bestempeld is als “ongeneeslijk” en “onbehandelbaar”. Dat zegt niet zoveel over de persoon die te maken heeft met deze ziekte. Deze woorden zeggen vooral iets over de grenzen en beperkingen van de wetenschap en wat ze NIET kunnen. Coach John Wooden heeft mij met zijn heldere kijk op het leven en op menseselijk potentieel enorm gemotiveerd en mij aangemoedigd om de weg die ik had ingeslagen te vervolgen en buiten de comfortzone naar mogelijkheden en oplossingen te blijven zoeken.

 

0

Voeg een Commentaar