Blog

Vanaf december 2015 assistente in dienst

Je hebt het misschien al gemerkt: ik werk sinds december 2015 samen met een assistente. Haar naam is Meta en ze is goud waard. Door haar werk kan ik me nog meer richten op de behandeling in de praktijk.Zij beantwoordt de telefoon van de praktijk 071-8880553. Zij plant nieuwe afspraken in, beheert de agenda en beantwoordt de belangrijkste vragen van nieuwe cliënten en overige geïnteresseerden.

Dus als je een nieuwe afspraak wilt maken of een afspraak wilt wijzigen bel dan gewoon naar het praktijknummer 071-8880553, dan helpt Meta je verder.

Ik wens je een hele fijne dag!

Hartelijke groeten,

Wim Beek

PS. Op de blog blijf ik berichten plaatsen, over de mogelijkheden voor pijn en een beetje privé:
http://www.vrijvanpijn.nl/blog/

0

Voeg een Commentaar