Blog

Waarom serie filmpjes “Stap voor Stap van je pijn af” uitgesteld

Omdat mijn boek in het voorjaar gepubliceerd wordt heeft mijn adviseur me aangeraden om te stoppen met het plaatsen van de filmpjes van de serie “Stap voor Stap van je pijn af”.

Het zou de geinteresseerde mogelijk teveel afleiden van het boek.Voor de serie met filmpjes heb ik een plan van meer dan een jaar (ongeveer 60 filmpjes = 60 weken!)
Ik heb het advies opgevolgd.

De werktitel van mijn nieuwe boek is:

“Vrij van Pijn – lijden of leiden?”

 

Het is een heel spannend en intens proces geweest voor mij, een boek schrijven. Ik had het nogal onderschat. Naast mijn drukke agenda met behandelingen had ik maar weinig tijd tussendoor om te schrijven. Ik heb geleerd dat ik moest zorgen voor “een afleidings-vrije plaats” om ruimte plaats te maken voor creativiteit en nieuwe teksten.

Daarvoor heb ik me een regelmatig een weekje afgezonderd. Dat heeft gewerkt en nu ben ik heel tevreden met het resultaat. Ik hoop dat ik er wat mensen mee kan inspireren. De mensen die het hebben gelezen zijn in ieder geval enthousiast.

Ik zal je in de “Vrij van Pijn Tips“, op de website in deze blog van de publicatie op de hoogte houden.
0

Voeg een Commentaar