Blog

13/21: Welke overtuigingen kies jij?


Zomer blog serie: “3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”

————————————————

 

Welke overtuigingen kies jij?

Heb je nagedacht over de overtuigingen over pijn, ziekte, herstel en gezondheid in de eerdere berichten? Doordat je je bewust wordt van meer mogelijkheden kun je een keuze maken. Als je je niet bewust bent van de mogelijkheden kun je ook geen bewuste keuze maken, dan maak je een onbewuste keus. Je maakt dan de standaardkeuze, de keuze die mensen normaal “horen” te maken. Daarmee blok je jezelf voor wat er nog meer is.

Door verder te denken dan wat je gewend bent, krijg je ineens oneindig meer mogelijkheden. Net als bij de voorbeelden van overtuigingen die ik in eerdere blog berichten in deze serie heb gegeven.

Ik nodig je graag uit om op te schrijven welke overtuigingen voor jou werken als je voor herstel en gezondheid kiest. Noteer nu welke overtuigingen jouw herstel en genezing uiteindelijk ondersteunen. Je kunt kiezen uit de lijstjes overtuigingen die we eerder hebben besproken, en je kunt ook je eigen, nieuwe overtuigingen bedenken:

 

1)

 

2)

 

3)

 

4)

 

5)

 

———————————————————–

Morgen in deze blog: “Neem de verantwoordelijkheid voor je gezondheid”

 ————————————————————

Aan het begin van het zomerseizoen publiceer ik elk jaar een serie blogberichten. Dit jaar is dat de serie: ”3 Gouden Tips om van je pijn af te komen”. De serie bestaat uit 21 berichten. Drie weken lang zal ik elke dag een nieuw bericht plaatsen op deze blog.

Je kunt de berichten van Vrij van Pijn en deze serie ook volgen op: 

  

Als je een vraag hebt, schroom dan niet om me een email te sturen: info@vrijvanpijn.nl

0

Voeg een Commentaar