Blog

Werk in de praktijk gaat door in de vakantie

Het is altijd weer leuk om blije, uitgeruste en bruine gezichten te zien van mensen die net van vakantie zijn teruggekomen. Anderen, zeker als ze kinderen hebben, gaan binnenkort op vakantie, iedereen is ermee bezig!
Ondanks dat is het drukker dan ooit in de praktijk. Ik weet dat veel mensen de zomer een goede tijd vinden om te starten met de behandelingen. Ik ben het er helemaal mee eens, ik vind het heerlijk om met dit weer te werken. In de praktijk is het gelukkig lekker koel te houden.

De blog-serie “Wat je moet weten over pijn” heb ik bijna afgerond. Ik hoop dat je hebt gelezen dat je de berichten niet meer vindt op de blog, maar op de Facebook pagina van Vrij van Pijn (zoek op Facebook naar “Vrij van Pijn”). Het is inderdaad niet helemaal wat de meeste mensen zouden verwachten, en dat is nu ook precies de bedoeling.

Nog bedankt voor voor jullie leuke reacties!

Ik ga zelf ook nog een weekje weg, eind augustus.

Prettige vakantie!

 

0

Voeg een Commentaar