Blog

Zelfstandigheid en vrijheid

Na een heerlijke vakantie ga ik weer helemaal opgeladen aan het werk.
Ik vind het altijd fijn om de draad weer op te pakken met de mensen die ik behandel, ookal is het maar twee of drie weken geleden.
Nieuwe mensen hebben zich aangemeld voor een intake voor een behandelingsprogramma voor artrose, voor posttraumatische dystrofie of CRPS (daar krijg ik er steeds meer van) en voor langdurige pijn in de buik.Met de inspiratie van de vakantie nog in mijn herinnering kijk ik er naar uit om aan de gang te gaan met deze mensen om ze te helpen naar een leven zonder pijn en een onbezorgde toekomst. Ik kan natuurlijk niet (en dat kan niemand) alle zorgen en tegenslagen weghalen voor mensen. Maar ik kan zorgen voor pijnbestrijding en ze naar een stabiele situatie in hun gezondheid brengen waardoor ze weer kunnen genieten van hun zelfstandigheid gevoel van vrijheid.En het mooie weer in Nederland is altijd meegenomen!

0

Voeg een Commentaar