Praktijk weer open vanaf 12 mei!

Ik ben blij dat ik kan melden dat we weer verder kunnen met de behandelingen. In de persconferentie van de avond van 6 mei met het RIVM zijn de voorwaarden voor “contact-behandelingen” gewijzigd. Het werd tijd!

Tijdens een overleg tussen de verschillende complementaire koepels (RBCZ, KAB en FLICZ) is hierover overeenstemming bereikt.

Met de RBCZ, waar ik mijn praktijklicentie heb, is gewerkt aan een coronaprotocol dat er voor moet zorgen dat een volgende piek in COVID-19 besmettingen wordt voorkomen. Daarbij is zowel aan de veiligheid van de cliënt als van de behandelaar gedacht.


De belangrijkste maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan blijven van kracht:

· Ben je verkouden, hoest je, snotter je of heb je verhoging, blijf dan thuis. Ook als je twijfelt. De veiligheid van jezelf én die van anderen staan bovenaan!

· Vanaf volgende week heb ik een voorhoofdthermometer. Dan meet ik in een paar seconden je temperatuur voordat je binnenkomt in de praktijk. Als je verhoging hebt zal ik je helaas terug naar huis moeten laten gaan.

· Je bent verplicht om je handen grondig te wassen vóórdat je de praktijk binnen komt. Dat gebeurt in de toiletten tegenover de praktijk. 
En, vanzelfsprekend, na ieder toiletbezoek. Er is extra handzeep en papieren handdoeken om de handen af te drogen.

· We groeten elkaar zonder aanraking.

· Na elke behandeling reinig ik de gebruikte spullen in de praktijk zoveel mogelijk.

Het klinkt allemaal heel streng en ik moet me natuurlijk aan de voorzorgsmaatregelen houden. Dat is mijn verantwoordelijkheid in de praktijk. 
Maar ik denk dat het goed te doen is. We zijn het immers al even gewend.

Dus ik reken op je.

Voor een nieuwe afspraak kan je bellen met mijn assistente op 06-38038643.
Ik zie je graag weer binnenkort!

Hartelijke groeten,

Wim Beek